Veel gestelde vragen

De rekbare instrijklabels zijn heel erg dun waardoor deze in de kleding niet voelbaar zijn. Tevens zijn de labels rekbaar waardoor ze zeer geschikt zijn om in sokken, tricot en ondergoed te strijken. Het nadeel van de rekbare labels is dat ze niet meer uit de kleding te halen zijn en dat deze iets duurder zijn. Het voordeel van de standaard instrijklabels is dat ze naar wens weer uit de kleding te halen zijn en dat de labels ook op andere voorwerpen zoals metaal en kunststof geplakt kunnen worden.
Bestellingen voor 12.00 uur (op werkdagen) worden nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 12.00 uur worden de volgende werkdag verzonden.
De geweven labels worden binnen 8 werkdagen aan u verzonden.
Ja, wij verzenden de kleding merkjes ook zonder extra kosten naar België.
Ja, de labels kunnen wij ook nummeren van bijvoorbeeld 1 t/m 100 daarnaast kan er ook nog tekst gedrukt worden.
Ja, maar alleen niet-gepersonaliseerde producten. Het aankoopbedrag wordt binnen 5 dagen teruggestort. Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze gepersonaliseerde producten doordat de producten persoonlijk van aard zijn. Zie hiervoor artikel 8 uit de algemene voorwaarden. Op de niet-gepersonaliseerde producten geldt dit herroepingsrecht wel, zie hiervoor paragraaf 6 uit de algemene voorwaarden.
Ja onze labels zijn uitvoerig getest door TNO en laten na veelvuldig wassen niet los, zoals u kunt lezen in het TNO rapport. Het TNO rapport kunt u vinden op onze homepage door te klikken op het logo van TNO.
Ja, wij zijn één van de weinige leveranciers in Nederland die kookwasbestendige instrijklabels leveren. De labels zijn zeer goed bestand tegen industriële wasprocessen.
Nee, iedereen kan het, er zit bij de levering van de naamlabels een duidelijke gebruiksaanwijzing, het enige wat u nodig hebt is een strijkijzer.
U kunt kiezen uit verschillende soorten online betalingen of voor betaling achteraf middels een factuur die u dan samen met de labels ontvangt.
Zowel onze standaard als rekbare instrijklabels kunnen geplakt worden op gladde voorwerpen.
Nee, wanneer u het formulier 1 keer invult en bij; overige opmerkingen in het bestelformulier de andere namen invult met de aantallen dan worden deze in 1 keer geproduceerd.
De standaard labels zijn weer uit de kleding te halen maar de rekbare labels niet. Wanneer u de standaard labels met een strijkijzer weer verwarmd (ca. 15 sec. het strijkijzer op het label drukken) dan kunt u het label met een pincet verwijderen.
Ja, wij verkopen uw gegevens niet door en gebruiken uw persoonlijke gegevens ook niet voor reclame of andere doeleinden.
Als u de bestelling verzonden hebt krijgt u binnen een paar seconden een orderbevestiging per e-mail. Mocht u deze niet krijgen dan hebben wij de bestelling waarschijnlijk niet ontvangen. Stuur ons dan een e-mail met de vraag of wij de bestelling hebben ontvangen.
Zowel onze standaard als rekbare instrijklabels zijn water, vaatwasser en magnetron bestendig
Dat is niet te adviseren, de labels moeten het formaat behouden voor een optimale hechting op de kleding.
Naamlabels - naamlabel - label - labels - wasmerkjes - instrijklabels - instrijketiketten - strijklabels - strijketiketten - waslabels - merklabels - merklabel - naamstickers - kledingmerkjes - wasmerk - kledinglabel.

Overige vragen?

Hebt u nog een vraag, die in de bovenstaande lijst niet voorkomt, mail ons dan uw vraag en wij zullen deze op werkdagen binnen 8 uur beantwoorden.

Contactgegevens

Naamlabel.nl
Spoordijkstraat 80
7521 CA Enschede
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk

T: 053-2032437
info@naamlabel.nl
Naamlabel.nl is onderdeel van Katex Projekt Service B.V.


            "Sinds 1946"